Soukra Mätkonsult

Vi erbjuder bland annat tjänster som inmätning och utsättning för alla typer av byggnationer.

Utsättning och inmätning

Utsättning och inmätning är en väsentlig del av Soukra Mätkonsult. Vi utför alla typer av utsättningar och inmätningar inom bygg och anläggning. Dessa två tjänster går hand i hand med varandra och våra duktiga mättekniker har flera års erfarenhet inom branschen. Vi använder oss utav GPS och totalstationer för att få ett precist resultat

 

Projekteringsinmätning och relationshandling

 

Mängdreglering

Vi utför mängdreglering och kontroller för att räkna fram korrekt mängd, vilket är väsentlig när det kommer till planering och budgetering av byggprojekt. Vi utför mängdreglering enligt AMA för våra projekt

Laserskanning

Med noggrann laserskanning kan vi ta fram tydliga 3D-mmodeller som underlättar projekt. Vi anpassar våra system efter beställarens ändamål.

 

Inmätning med drönare

Soon coming..

I

Mätkonsult

“Ända sen starten 2013 har Soukra Mätkonsult AB haft ambitionen att ständigt bli bättre, såväl erfarenhets- och kunskapsmässig. Vi har vuxit med varje uppdrag vi genomfört. Vi har lärt oss mer och vi har blivit fler.

Stimulerande arbetsklimat
Soukra Mätkonsult AB är ett företag i ständig utveckling. Vi uppmuntrar till ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat, där vi bemöter varandra med respekt. Vi ställer krav på våra medarbetare, och uppmuntrar initiativförmåga och egen drivkraft. Oavsett om du är ny på jobbet eller mer rutinerad så ges du ansvar och utmaningar där du får möjlighet att visa din kompetens.

Säkerhet och hälsa har högsta prioritet
Vi lägger största vikt vid säkerhetsfrågor för både våra medarbetare och andra som kommer i kontakt med vår verksamhet. Vi har ett långtgående säkerhetstänk som ska vara en självklar del av vardagen för våra medarbetare. Genom ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete förebygger vi risker för ohälsa, skador och olycksfall på arbetsplatserna.”

Soukra Mätkonsult är vår andra avdelning som tillkom 2013. Inom avdelningen finns flertalet duktiga mätare som utför ett noggrant och precist jobb. Soukra Mätkonsult består av erfarna mätare inom bygg och anläggningsmätning.

SOUKRA MÄTKONSULT

Adress :
Västbergavägen 4,   4TR
12630 Hägersten
Org.nr 556937-8119
Email:  info@soukra.se
Telefon nr: 08-27 70 06