Mätkonsult

 Mätkonsult

Vi erbjuder bland annat tjänster som inmätning och utsättning för alla typer av byggnationer.


Utsättning och inmätning

Utsättning och inmätning är en väsentlig del av  Mätkonsult. Vi utför alla typer av utsättningar och inmätningar inom bygg och anläggning. Dessa två tjänster går hand i hand med varandra och våra duktiga mättekniker har flera års erfarenhet inom branschen. Vi använder oss utav GPS och totalstationer för att få ett precist resultat.


Laserskanning

Laserskanning är teknik som använder laserstrålar för att mäta och fånga in miljöer i 3D i hög hastighet och noggrannhet. Laserskanning tillgodoser ett brett utbud av kunder. Laserskanning är ett enkelt sätt att samla in stora mängder data på mycket kort tid. Vi anpassar våra system efter beställarens ändamål.


Mängdreglering

Vi utför mängdreglering och kontroller för att räkna fram korrekt mängd och volymer för material, vilket är väsentligt när det kommer till planering och budgetering av byggprojekt. Vi utför mängdreglering enligt AMA för våra projekt. Med mängdreglering får man verkliga siffror att efterhålla budget och kan öka lönsamheten inom projekt. Det är viktigt att man följer uppkontinuerligt med mätningen. Vi på Soukra Mätkonsult erbjuder mätspecialist på plats om så önskas.


Inmätning med drönare

Med hjälp av drönare kan vi ta fram noggranna volymberäkningar på kort tid jämfört med traditionell inmätning som kan ta upp till flera dagar. Vi erbjuder även flygfotografering för att få en överblick på miljön som ska bebyggas.


Projekteringsinmätning och relationshandling

Med hjälp av totalstationer, drönare, skanner eller GPS kan vi mäta in verkligheten och få ner det på detaljkartor, ritningar eller relationshandlingar. Vi skapar pålitligt underlag för att arbeta vidare med. Vi uppdaterar även befintliga handlingar.

1583779587693

Vill du bli kontaktad?

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.
Soukra Soukra Soukra